Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας.

Η ethnika με επικεφαλής τον κύριο Ελευθεριάδη Ευστράτιο ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση κατασκευών αφρικανικού τύπου προσαρμοσμένη στα Ευρωπαικά πρότυπα και τις κλιματολογικές συνθήκες. Περιηγηθείτε στις σελίδες της ethnica και νιώστε το άγγιγμα του Αφρικανικού πνεύματος.
Μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε τον δικό σας παράδεισο και να δώσετε μια τροπική ματιά στον ιδιωτικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις διαμόρφωσης σε κατοικίες μόνιμες και εξοχικές, κήπους, παραλία, καφέ, bar,πάρκα,camping, ξενοδοχεία με κιόσκια,gazebos,bar,ομπρέλες, φράχτες, ξύλινες κατασκευές, ολοκληρωμένες εξοχικές κατοικίες, πέργκολες κα.
Η εμπειρία μας και οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, μας καθιστούν πρώτους στον χώρο κατασκευής Εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε σεβόμενοι τον χρόνο και τα χρήματα σας, μια και οι λέξεις που μας αντιπροσωπεύουν είναι συνέπεια, ποιότητα, ταχύτητα.
Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά από makuti και thatch tile τα οποία είναι φυσικά κεραμίδια 100% αδιάβροχα έχουν δυνατότητα ηχοαπορόφησης είναι ανθεκτικά στους δυνατούς ανέμους και είναι ένα είδος φυσικού air contition αφού προσφέρουν δροσερή σκιά (εως 5-10 βαθμούς κελσίου χαμηλότερα) το καλοκαίρι και ζέστη τον χειμώνα. Μεγάλο μέρος αποτελεί η ξυλεία σε μεγάλη ποικιλία κωνοφόρων δέντρων κατεργασμένη ή ακατέργαστη προσαρμόζεται στις κατασκευές με κριτήρια την αισθητική την αρχιτεκτονική και κόστος αυτής.
Κατάλληλη για να μην επηρεάζεται από το νερό και την αλμύρα Η ομάδα μας συνεργάζεται με διακοσμητές, αρχιτέκτονες , ξυλογλύπτες και τους εμπορικούς συνεργάτες.
Στόχος της ιστοσελίδας μας είναι να δείξουμε μερικές από τις δουλειές μας να ενημερώσουμε και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις σας Η κάθε κατασκευή είναι μοναδικό έργο τέχνης γιατί είναι χειροποίητη και προσαρμοσμένη στον δικό σας χώρο και τις ανάγκες.
Ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα και κατασκευαστικά περιοριζόμαστε μόνο από την φαντασία σας… γι' αυτό ελάτε να κάνουμε το όνειρο σας πραγματικότητα


........................www.ethnika.gr ............................

Χρήσιμα link